15 Kasım 2009 Pazar

soru 6


Soru:
"Kizkafasi! Sakalli bir erkegi mi tercih edersiniz, traslanmis sakalsiz bir erkegi mi? "

Cevap:

Bu aralar bıyık çok moda.Ancak herşeyin de bir yakışanı var değil mi arkadaşım? Örneğin dünyalar güzeli Brad Pitt'e yakışmadı işte napıcaksın..O yüzden en iyisi yüze uygun doğru bıyık türünü bulmak ya da kaymak gibi gezmektir.

Bıyık Türleri:
1-Cici Bıyık(kaytan bıyık): Bazı erkekler şanssızlığından dolayı dudaklarının üstünde ince bir tüy kümesinden daha fazlasına sahip olamıyorlar. Bu da günümüzde çok tercih edilen bir bıyık şekli değil.Eğer bıyığınız çıkmıyorsa kasmayın boyle de güzelsiniz.Ha diyorsanız ki çılgın gibi bıyık bırakmak istiyorum badem yağı sürmeniz bıyıklarınızın gürleşmesini sağlayabilir.Ama sağlamayabilir de..

2-Hulusi Kentmen Bıyığı: Babacan bir görünüme sahip olursunuz.(eğer 20'li yaşlarda iseniz madde 3'e geçiniz.)Özellikler küçüklüğünde baba sevgisinden mahrum kalmış bazı kızları bu bıyıkla bağrınıza basmanız daha kolay olacaktır.Ancak size amca derlerse mesuliyet kabul etmiyoruz.

3-Burma Bıyık:Sanırız ki burma bıyık 20'li yaş grubundaki arkadaşlara daha uygun olacaktır.Bu tür bıyık, Hulusi Kentmen bıyığından daha ince ve yine uçları yukarı doğru burulmuş bıyıktır.Bu tür bıyığa sahip olan kişi etrafında sevilir, san'atsever, ince ruhlu bir görüntü arz eder.Cihangirde on kaplan gücündedir.

4-Fatih Kısaparmak Bıyığı: Bu tür bıyığın bayanlar tarafından sevilmemesinin ilk sebebi, yenilen yemeklerin ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın bıyıklar tarafından süzülmesidir.Pislik yapmayın.İkinci sebebi ise öpüşürken ağıza girmesidir.








3 yorum:

  1. bende burma bıyık var, avcılar'da oturuyorum, sanat eğilimim var. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. sayın kız kafası
    takipçiniz olmak ne kelime, ben ki adeta bir müridinizim sizin. sayenizde, sizin ışığınızla kız kafasının içinde olup bitenleri biraz biraz görme, az da olsa vakıf olma noktasına gelebildim. lakin bu bıyık konusunda nedense kendimi yarı yolda bırakılmış hissediyorum. şöyle ki, malumunuz kurban tatili içerisindeyiz ve potansiyeli maalesef pek keşfedilmemiş, hakettiği değeri görmeyen mutaassıp kız kafası güruhunu yok saymanın, ihmal etmenin en azından onlarla geçirdiğim çılgın anılara, bitmeyen sevişmelerimizle dolu bir geçmişe ihanet etmek olacağı malumunuzdur. lakin bu iş için en bereketli dönemlerden biri olan böylesi bir dini bayramda tayyip bıyığı olmayan kız verilmediğini görerek maalesef hüsrana uğrama durumunda kaldım. öncelikle bu konuda sizden bi uyarı beklediğimi, hayal kırıklığına uğradığımı belirtmek isterim. akabinde sualime geçmek gerekirse kısa yoldan nasıl tayyip bıyığı bırakabileceğimi sormak isterim. inanır mısınız bacağını traş edip kıllarını uhuyla bıyık bölgesine yapıştıranları dahi gördüm. ne dersiniz, en uygun çözüm nedir sizce? ne yapmalıyım, bana bir çare lütfen!

    YanıtlaSil