21 Şubat 2009 Cumartesi

soru3

soru:
bu soru format disinda olabilir ama dayanamadım soracagim. ben ismini vermek istemeyen bir kızım. bir oglandan cok hoslanıyodum,o da benden hoslandıgini ama sevgili istemedigini soyledi,hayati cok zormus.yalan!! iliskimiz duzgundu muhabbet filan falan...her neyse ben bir hata edip cocuga kendimi cok modernmişim gibi tanıttım sırf beni kuuul sansın diye ,ben de sevgiliyle ugrasamam dedim,biliyorum hataliyim. simdi bu cocuk beni cagirdi 3-4 kere ben hep bir bahane buldum gitmedim. ama bir yandan da ''ben de seni istiyorum'' dedim. ben boyle yaptikca cocugun ilgisi arttı tabi,isler cok karisti. bu bir soru olmaktan cikti.anekdot haline geldi. ama belki ilgilenirsiniz.cok kafasi karisigim! blogunuz cok guzel.hoscakal!
 
cevap:
aşama aşama gidelim.ben biraz yoruldum.
1-Öncelikle format dışında filan değil, teşekkür ederiz.
2-Çocuğun hayatının zor olduğu yalan olmayabilir, herkesin hayatı zor.Güzel iletişimler kurup hayatlarımızı daha eğlenceli kılmaya çalışan bir grup genç insanız.Yeter ki kafalar karışmasın.Ya da karışsın hallederiz.
3-"İlişkimiz düzgündü muhabbet falan filan
?????
4-Karşındaki insana kendini yanlış tanıtmışsın, bunu bir çoğumuz yaparız, yaptık.Bu seferlik OK.Ama bir daha yapmasan daha iyi.Neticede neysen osun.
"Ben cool kızım sevgiliyle uğraşamam" şeklinde bir yalanla etkilediğin kişiden zaten ne kadar hayır gelir o da ayrı.

5-"Simdi bu cocuk beni cagirdi 3-4 kere ben hep bir bahane buldum gitmedim. ama bir yandan da ''ben de seni istiyorum'' dedim. "
(Bana geliyolar...)
6- "Ben boyle yaptikca cocugun ilgisi arttı tabi,isler cok karisti"
(Aha geldiler..)

ÇOCUĞUM!
Napıyonuz siz!
Kız çocuk, 
sen 3-4 kere kendini çağırttın, çocuğa kur yaptın, flörtözce davrandın.O anda sana olan ilgisi hoşuna gitti.Sonra çocuk seni çağırdı, iş ciddiye bindi.Bu sefer de tırsıp gitmedin.Aferin.
Erkekler belli bir deneyime ulaşana kadar( ki bu 19 yaş olur 30 yaş olur 45 olur) bu numarayı çok güzel yutuyorlar.Sen de bir kız olduğun için zaten doğuştan bu tip numaraları uygulama yetenekleriyle dünyaya geliyorsun.
Klişeler çirkin, fakat ne yazık ki hala günlük hayatlarımızda uygulama alanı bulabiliyorlar.İşler çok da karışmamış en basitinden kaçan kovalanmış işte.
Keşke en baştan kaç yaşında olduğunu yazsaydın.Ona göre daha iyi yardımcı olabilirdik.
Eğer ciddi bir ilişki istiyorsan, kendini farklı bir kişiymiş gibi tanıtmaktan ve tüm bu küçük oyunlardan kurtulmanı tavsiye ederiz.
Öte yandan şöyle bir cümle var bize attığın mailde,

"Ama bir yandan da 'ben de seni istiyorum' dedim"
Sorunu / karışıklığı çözmenin bir yolu da ne istediğine iyice odaklanabilmektir.
Sen ne istiyorsun tam olarak?Bunu bir yaz biz de ona göre daha iyi bir cevap verelim.
Görüşmek üzere..











2 yorum: