13 Aralık 2008 Cumartesi

SORU 1



Soru:
ben ilişki istemiyorum ama sevişmek istiyorum
kızlar buna ne der?

adımı yayınlamazsanız sevinirim



Cevap:
sevgili yavrum,sen de etraftaki erkeklerin yüzde 99.9 uyla aynı dertten muzdaripsin.Eskiden fucker derlerdi...Şimdi ıssız diyorlar.Madem ki kararlısın,libidon yüksek..Kendine ilişki istemeyen ama sevişmek isteyen kızlar bul.Sağda solda bunlardan az da olsa var.Alan razı veren razı durumları..
ANCAK!
Dikkat etmen gereken,
Kızların birçoğunda rastlanan bir özellik olarak,
Önce bu durumu sallamıyor gibi gözükürler..
Takılırız canım nolucak ben de ciddi ilişki istemiyorum zaten gibi takmaz havalarda olurlar.
Fakat daha sonra başını ağrıtıp canını sıkabilirler...
Bu yüzden böyle bir şeye atılmadan önce niyetlerini iyicene anlarsan senin için de yararlı olacaktır sanırım..Tabi bunu anlamanın da ayrı bir sanat olduğuna başka bir postta değineceğiz.
Öpüyorum yanaklarından.

Diğer editör:
Öncelikle sana kolay gelsin demek istiyorum.. İşin zor. İlk cevapta belirtildiği gibi önce tamam sonra yaman olan kız tipi belki de en korkulması gerekendir. Bunların içinde devreye arkadaşlarını, ailelerini daha fenası senin çevrendekileri yatak oadasına taşıyabilecek kadar gözü kara olanları vardır ki, sanırım sana şu an hayali bile korkunç geliyordur. Şimdi sen sakın bir çok erkeğin düştüğü şu hataya düşme.

Hata bildirimi vol. 1

Cinsiyet: Erkek
Tavır: Gencim, yakışıklıyım, pek sorunum var sayılmaz, ama birisi olsa, öpsem, koklasam, bir şekilde hayatı paylaşsam.. (içten içe: sonrada eyvallahı bassam) O beni mutlu etse, ben onu daha mutlu etsem. (kendine çok büyük güvenle) Bir takım ilişkiler yaşadım. Ancak yapamadım. En son kız arkadaşımdan sonra istediğimi bulamadım. İlk karşılaştığım kızı ihya edicem (?)
tarzında davranışlar
Sonuç: Evet bu tip gayet başarılı olur. Şansı varsa bu tatlı, sevimli çocuk ayaklarını seven ama sonrasında foyası meydana çıkınca çokta etkilenmeyen bir kızla tanışabilir.
Ama çok büyük ihtimalle o şans kapıyı her zaman çalmaz.
Bir kıza bu şekilde yaklaşıp, hadi hayvanlık etmeyip 2-3 gün olmadı 1 hafta içinde sorun sende değil bende, ilişki yürütemiyorum dersen, karşındaki de yukarıda tanımladığımız dişli ablalardan biriyse, vay haline deriz.
Yani anlıcağın güzel arkadaşım,
açık ol canımı ye. Söyle, belirt isteğini. Yan çizme. Erkek tavırlarıyla 'gel de bir sevişelim' deme tabiki. O da ters tepebilir (fanteziler farklıdır çünkü). Ama kendine deyim yerindeyse bir 'fuckbody' bugünlerdeki adı ile 'ıssızada' aradığını belli edecek davranışlar sergile.
Tekrar kolay gelsin.

Editörlerden soru: Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey?

1 yorum:

  1. ohha yanii. burda ne ööretiyonuz nen 1-1inize? sanal perez'eng misiniz? çok yadırgadım ha.. editörler gözüm üstünüzde.. dişliyim, ısırırım, koparmadan bırakmam yakanızı ha.

    YanıtlaSil