13 Aralık 2008 Cumartesi

Editörler'den


Yeni bir yamurlu-hafif soğuk günden merhabalar! Bu yeni heycanı bizimle yaşadığınız için teşekkür ediyoruz kızkafası editörleri olarakç Yavaş yavaş kendini bulacak olan bloğumuzda şu an 3 editörümüz var. Bu sayı artabilir ama üzgünüz kişisel ilişkiler ön plandadır yeni eklenecek editörler için.
Yıllardır kız-erkek hiç anlamadık.. Bir türlü tanımalayamadık.. Daha küçük bir çocukken annenizin size, babanıza, kardeşinize neden böyle davrandığı ile başladı belki.. Mesela annem neden gezmeye gittiğimizde, bir misafirlikte çeşitli kaş-göz işaretleri yapıyordu. Halbuki sesli bir şekilde onu yapma bunu etme diyebilirdi. Basit bi örnek.
Bunu devam ettiren olay dizgeleri, işte böyle geçti gitti. Üst üste geldi durdu, birikti. Bir süre sonra hele 'Issız Adam' filminden feyz alıp, gaza gelen kızlar ıssızlaşmaya başladıkça ' Abi nedir derdi hatunun?' ' Ya ne oldu şimdi anlamıyorum ki?' ' Ben anlamadım gitti bu kadınları' ' Ay deli mi bu kız ne derdi var benle, aaa!' gibi sorularda pararlel olarak artmaya başladı. Bizde bir Kurban bayramı günü herkes ailesi ile mesut zamanlar geçirirken, kendimize dert edinip bunun bir şekilde konuşulması gerektiği ve arkadaşlar- dışarıdan katılımcılar şeklinde bir çözüm ortaklığı ile kamuoyuna sunulabileği şeklinde karar aldık. Ve yaptık. Şimdilik ısınma turları çerçevesinde mevcut editörler kendilerine ya da başkalarına ait deneyimleri paylaşacaklar..
Lütfen çekinmeyin. Bizimle paylaşın. Siz o kız için ne düşünüorsunuz? Üzgünüz, seviye dahilinde kesmek zorunda kaldığımız cümleler-kelimler olabilir.. Ama fikrinizi açıkça söyleyin.
Ki birbirimize faydamız dokunsun.. Eğlence amacı ile başlayan bu blog belki de bir gün hayatımızı kolaylaştıracak bir araç olacak. Kim bilir!
Fotoğraf: Editörler çalışırken..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder