5 Temmuz 2009 Pazar

soru 4


Merhaba,

Biraz komplike bir soru soracağım,

Bir kızla flört içerisindeyim, ancak yakın arkadaşlarımdan birinin bu kızla kötü bir geçmişi var.

Açıkçası arkadaşımla kız arasında kaldım, ikisi de kız olduğundan tam olarak kızkafaları arasında kaldım,

error vermekteyim, ne yapmalıyım?

teşekkürler

Cevap

Nasıl bir olay olmuş yakın kız arkadaşınla ne kadar ciddi bir olay geçmiş aralarında filan hiç bişey yazmamışsın.
En basit mantığı kurarsak,sadece flört ettiğin kız için arkadaşını kaybetmeye deymez.
Fakat,
Erkeklerin yakın kız arkadaşlarının onların diğer kızlarla ilişkilerini baltalamaya çalışmaları da görülmemiş şey değil.Sizler de bunun çoğu zaman farkına varamıyorsunuz malesef.
Neticede yakın kız arkadaşlarınızın tavsiyelerini dinleyin ama gözünüz de açık olsun.Kız kafası bu başka şeye benzemez.Aman diyim.

Cevap 2:

Şimdi bu gerçekten zor bir durum. Ama bizce her insanın geliştirmesi gereken felsefe ' önce kendini düşün, mutlu ol sonra çevrendekileri' dir. Bu nedenle ilk önce 'ikili oynama'ya sakın ama sakın kalkışma yoksa eninde sonunda o iki kızkafasından da mahrum olursun. Buraya kadar anlaştık..
Şimdi sen bu kızdan gerçekten hoşlanıyor musun ve onu nereye koyuyorsun? Bir kız arkadaş, arada sırada takıldığın bir yakın kız arkadaş, ya da bir gün olurda tutar ve bir gece geçirip merakımı gideririm arkadaşı?
Bunu düşün taşın ve gerçek niyetini önce kız arkadaşına sonra flörtleştiğin kıza belli et. Durum ciddi ise hemen anlamayabilir ama kız arkadaşın seni madem bu kadar yakından tanıyor, seviyor bunu kabul etmek zorunda. Akıllı kızkafaları bencil, arabozan,kıskanç,nemrut tipler değillerdir. Bu tanımlara uyan bir kızsa sen onu kaybetmessin o da seni anlar ve sende böylece flörtünle bir üst seviyeye terfi edersin. Kızkafalarında boğulmaman dileği ile..

3 yorum:

  1. kötü bi geçmiş diince porno kaseti çıktı sandım.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. 'Kısacası arkadaşımla kız arasında kaldım, ikisi de kız olduğundan tam olarak kızkafaları arasında kaldım, error vermekteyim' uzun zamandır bu kadar komik cümleler okumamıştım.... Çok iyi...

    YanıtlaSil