5 Temmuz 2009 Pazar

acaba





Acaba eski sevgiliye geri dönme isteğinin 10 da dokuzu sadece bir kere daha çinsellik isteği mi?

Cevap:

Merhaba,

Zaten bu soruyu sorduğuna göre sen çoktan aklından film şeridi gibi geçen görüntülerin büyüsüne kapilmişsin arkadaşım. Eski sevgiliyle geçmişi düşünmek ayıp. günah değil, kendini rahat bırak. Ama bu sadece sende kalsın, ya da en fazla suratının şeklinden ev arkadaşın anlasın, fazlası eski manitayı utandırır, üzer ve 'hıh, bu da salak hala beni düşünüyor' dedirtir.

Ayrıca bu kadar 'erkek' olma. Seksten öte dokunma, hissetme, şefkat gibi insan olmanın getirdiği duygularıda özlemektesin..ok? bu çok içtiğinde, kafan iyi olduğunda da hormonlarının sana cilvesi. Cilveye cilve lazım, yan sana bir kadın lazım.
Tabii bunun dışında haftanın 5 günü erkek erkeğe takılırsınız, sonra bir gün buluşmadınız mı kız arkadaşınızı özlersiniz siz erkekler.. Yok öyle part-time kız arkadaş, bu da ok?
O zaman önce sen ne istediğine karar vereceksin, arkadaşlarla 5 gün içmece,eğlence, ona buna bakmaca mı, yoksa ihtiyacın olan şevkat, sıcaklık mı?
Akıllı bir kızkafası olarak biz sana bunların ikisini de yapabileceğin akıllı bir kadın bulmanı öneriyoruz. Ama onu bulmakta bir hayli zor.
Sana kolay gelsin diyor ve zor gecelerde iki hormon kıpırtısı ile ne kızın kafasını karıştır ne de kendini zor duruma düşür.

2 yorum:

  1. bence:

    hayır.

    eğer öyle bişeyi içeriyosa 10da 9 değil 10da 10dur. ya da onda ondur. bu konuda ya hep ya hiçtir.

    aslında hiç derken diğer masumane(?) isteklerin yanında hiç denecek kadar az yeri olduğundan demek istedim.

    genelde eski sevgili "bir sevgili istiyorum" döneminde en kolay çözüm olarak kendi merkezli çember içinde bi bulunandır. "senin kadar beni kimse sevmedi" derler, "madem kimse sevemiyo sen sev madem" derler. ya da hoşlanılası potansiyeller içinde hali hazırda hoşlanılmışına bulaşmak isterler. bu eski sevgiliye dönmek isteyenlerin pis halinde olanlarıdır.

    bi de "ay kimseyi sevemiyorum", "ay kimseyle olmadı", "ay demek ki bende bitmeyen bişeyler var" diye kendini buna inandırıp geri dönmek isteyenlerdir. bunlar geri dönmek isteyenlerin saf halinde olanlardır.

    he zaten "bitmedi heralde?" diye kendinden biçimli soru sorarsan bunun cevabı asla "bitti" olamaz. çanak soru bu sevmiyoruz onu biz.

    saptırdım belki bi derece.

    YanıtlaSil
  2. valla ben buna biraz katiliyorum.. eski sevgilimle asırı bir tensel uyumum var,tabiki sevgi de var,özlemde ama. 10 da 9 u degilsede,tensel uyumum olmadıgı birini özlemem acıkca.cok zor severim ve sevdimmi bütünen severim oyüzden 1 kere daha istemem dersen yalan olur ay=)

    YanıtlaSil