20 Ocak 2010 Çarşamba

soru 8


Merhaba.
Bir kız arkadaşım var. Çıktığı bir çocuk var ama sevgisi var mı yok mu belli değil. Onunla cinsellikten konuşuyoruz. Berbaber olmak istiyoruz. Fakat o sevgili olmadan yapamıyacağımızı oldukça utanacağını söylüyor. Ama bunları yapmayı en az benim kadar oda istiyor. Kendinden geçtiğinde beni aşırı tahrik eden cümleler kuruyor. Benim anlamadığım kız ne yapmak istiyor. Onunla nasıl çıkabilirim ve bu birliktelik uygunmudur.


Cevap :

Sevgilisi olmasına rağmen başka bir erkekle cinsellikten konuşmak ve bunları yapmak istemek, aşırı tahrik eden cümleler(!?) kurmak, sevgilisi varken başka biriyle flört etmekten sayılabilir.
Sevgilisi varken bir başkasıyla flört etmek ise bir çok kızın/erkeğin uzun süreli ilişkilerinde sıkılıp yaptıkları bir şey ne yazık ki..(tabiki senin durumun farklı olabilir.) Ne yazık ki diyoruz çünkü çok iç açıcı bir durum sayılmaz çoğunlukla hem flört edilen kişi hem de kızın sevgilisi açısından.
Sevgilisini bırakmadığı takdirde onunla çıkman zor gözüküyor. Kızla açık açık konuşmalı, ona durumun böyle böyle olduğunu ve aksi halde dükkanın önünü kapatmamasını çünkü mal geleceğini söylemelisin.
Yani düşüncelerini ona da açık açık anlatıp, duruma göre kendi yoluna bakmalısın.Kızın ne yapmak istediğini ancak bu şekilde anlayabilirsin ve konuşmada bu kadar ilerlediğinize göre bu çok da zor olmamalı.